Tilbud

EN-R-GEE essentiel olie

kr.42.00kr.276.00

100 % ren terapeutisk EN-R-GEE olie 15 ml.

Denne banebrydende kraftcenterblanding er beriget med stimulerende olier af rosmarin, citrongræs, enebær og varm sort peber, muskatnød, balsamgran og nellike. Denne lyse og forfriskende blanding er perfekt, hvis du har brug for et boost af ro og koncentration. 

100 % ren terapeutisk EN-R-GEE olie 15 ml.

Denne banebrydende kraftcenterblanding er beriget med stimulerende olier af rosmarin, citrongræs, enebær og varm sort peber, muskatnød, balsamgran og nellike. Denne lyse og forfriskende blanding er perfekt, hvis du har brug for et boost af ro og koncentration. Du skal blot fortynde med en bæreolie og placere på din halsudskæring og pulspunkter for en energigivende aromatisk pick-me-up.

Opfrisk og revitaliser dit sind, krop og sjæl, når du tilføjer et par dråber EN-R-GEE i et varmt bad for at få din mest unikke oplevelse til dato.

Indånd: Indånd forsigtigt denne motiverende duft.

Skønhed: Tilføj et par dråber til din ansigtsvask for en forfriskende infusion.

Badning: Tilsæt 6-8 dråber i et varmt bad for en revitaliserende forkælelse.

Massage: Tilføj et par dråber i din bæreolie, masser ind i trætte områder.

Parfume: Blander godt med Angelica, Ingefær eller Isop.

 

Ingredienser:  Rosemary, Juniper, Lemongrass, Nutmeg, Idaho Balsam Fir, Clove, Black Pepper essentiel olie - 15 ml / 250 dråber

Forsigtighed: Mulig hudsensitivitet. Det er meget koncentreret olier og de skal ofte blandet op med en bæreolie (kokos, jojoba, oliven eller mandel) Nogen kan være allergiske overfor de kraftige olier, så start i det små.
Opbevares utilgængeligt for børn. Undgå at bruge på spædbørn og meget små børn. Brug ikke nær brand, flamme, varme eller gnister.

Ønsker du at dine essentielle olier skal have en lang levetid, er det vigtigt at de opbevares korrekt, hvis de ikke skal miste deres gode egenskaber. De skal helst stå mørkt og ikke for varmt. Olierne bør ikke stå i direkte sollys eller udsættes for frost.

Ved spørgsmål til brugen af denne olie, kontakt os via mail... info@livingwithnature.dk

Yderligere information

Vægt 0.05 g
Dine valg

15 ml hel fl., 30 dråber, 40 dråber, 50 dråber

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “EN-R-GEE essentiel olie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv