Oregano essentiel olie

kr.347.00

100 % ren terapeutisk Oregano olie 15 ml.

Oregano (Origanum vulgare) Duften har en lækker urtekrydrede aroma og skaber en følelse af tryghed. Oregano er en del af myntefamilien og er destilleret af blade og de blomstrende toppe for at få en potent topnote. Ofte er den brugt i “smoky” parfumer.

Tilgængelig på restordre

100 % ren terapeutisk Oregano olie 15 ml.

Duften har en lækker urtekrydrede aroma og skaber en følelse af tryghed. Oregano er en del af myntefamilien og er destilleret af blade og de blomstrende toppe for at få en potent topnote. Ofte er den brugt i "smoky" parfumer.

Oregano er beroligende og stimulerende, den varme olie blev brugt under antikke romerske og græske bryllupsceremonier. Traditionelt blev brudeparret kronet i oregano for at symbolisere velstand og lange levetid.

Oregano er ideel til alle hudtyper, især sensitiv hud. Og blander smukt med citron, patchouli og sandalwood.

Indånding: Træk vejret dybt ind som en del af din morgen mantra rutine. Bland med Lemon, Patchouli eller Sandalwood for en forfriskende start på dagen.

Skønhed: Tilføj et par dråber i din shampoo for et renset og næret hår og hovedbund.

Badning: Tag et varmt bad, tilsæt 6-8 dråber og bland med dine yndlingsolier for at nærende og selvforkælende bad. Din hud vil elske dig.

Massage: Fortynd et par dråber i 10 ml bæreolie, masser ind i nakke, skulder og ryg.

Parfume:  Påfør på pulspunkterne for en lækker og lokkende aroma.

 

Ingredienser: Oregano (Origanum vulgare) essentiel olie - 15 ml / 250 dråber

Forsigtighed: Høj i phenoler og kan irritere slimhinderne i næsen eller huden ved direkte inhalering fra diffuser eller flaske samt ved direkte påføring på huden.

Det er meget koncentreret olier og de skal ofte blandet op med en bæreolie (kokos, jojoba, oliven eller mandel) Nogen kan være allergiske overfor de kraftige olier, så start i det små.
Opbevares utilgængeligt for børn. Undgå at bruge på spædbørn og meget små børn. Brug ikke nær brand, flamme, varme eller gnister.

Ønsker du at dine essentielle olier skal have en lang levetid, er det vigtigt at de opbevares korrekt, hvis de ikke skal miste deres gode egenskaber. De skal helst stå mørkt og ikke for varmt. Olierne bør ikke stå i direkte sollys eller udsættes for frost.

Ved spørgsmål til brugen af denne olie, kontakt os via mail... info@livingwithnature.dk

Yderligere information

Vægt 0.05 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Oregano essentiel olie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv