Wintergreen essentiel olie

kr.240.00

100% ren terapeutisk Wintergreen olie 15 ml

Wintergreen (Gaultheria procumbens) har en sød og minty duft. Den indeholder den samme aktive ingrediens (methyl salicylate) som birk og er fantastisk til beroligende massage, hoved spændinger og ømme muskler efter træning. Den bliver faktisk også kaldt “naturens aspirin”

1 på lager

100% ren terapeutisk Wintergreen olie 15 ml

Wintergreen (Gaultheria procumbens) har en sød og minty duft. Den indeholder den samme aktive ingrediens (methyl salicylate) som birk og er fantastisk til beroligende massage, hoved spændinger og ømme muskler efter træning. Den bliver faktisk også kaldt "naturens aspirin"

Wintergreen indeholder et aspirin lignende stof, som hjælper med at reducere smerter, overbelastning, hævelser og feber i forbindelse med alm. sygdom. Kombiner 1-3 dråber Wintergreen med kokosolie og smør det på dit bryst og på ryggen for at hjælpe med at åbne din vejrtrækning.

Ved indånding stimulerer og øger den bevidstheden på alle niveauer i den sensoriske system.

Den består af:  Methyl Salicylate (90+%)

 

Bemærk at Wintergreen MÅ IKKE TAGES INVORTES !!!

 

Ingredienser: Methyl Salicylate essentiel olie - 15 ml / 250 dråber

Forsigtig:  Fortynding anbefales til udvortes brug. Fortyndes med evt. oliven eller kokos olie før brug på følsomme områder, som ansigt og hals. Opbevares utilgængeligt for børn. Undgå at bruge på spædbørn og meget små børn. Brug ikke nær brand, flamme, varme eller gnister.

Ønsker du at dine essentielle olier skal have en lang levetid, er det vigtigt at de opbevares korrekt, hvis de ikke skal miste deres gode egenskaber. De skal helst stå mørkt og ikke for varmt. Olierne bør ikke stå i direkte sollys eller udsættes for frost.

Ved spørgsmål til brugen af denne olie, kontakt os via mail... info@livingwithnature.dk

Yderligere information

Vægt 2 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Wintergreen essentiel olie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv