Ylang Ylang essentiel olie

DKK228.00

100% ren terapeutisk Ylang Ylang olie 5 ml.

Ylang Ylang (Cananga Odorata) betyder “blomsten af blomster” og den har været brugt til at dække nygiftes seng på deres bryllups nat. Den er damp destilleret fra blomsten af træet som dyrkes p Young Livings farm i Ecuador. Ylang Ylang essentiel olie har en sød, romantisk arom…

Ikke på lager

100% ren terapeutisk Ylang Ylang olie 5 ml.

Ylang Ylang (Cananga Odorata) betyder "blomsten af blomster" og den har været brugt til at dække nygiftes seng på deres bryllups nat. Den er damp destilleret fra blomsten af træet som dyrkes p Young Livings farm i Ecuador. Ylang Ylang essentiel olie har en sød, romantisk aroma og fugtgivende egenskaber, hvilket gør den til en nøgleingrediens i mange luksuriøse hud- og hårprodukter.

Den består af: Germacrene D (14-27%), (E,E)-Alpha-Farnesene (5-23%), Benzyl Acetate (1-15%), Geranyl Acetate (2-11%), Beta-Caryophyllene (2-19%), Benzyn Bensoate (4-8%), Linalol (2-16%), Para-Cresyl Methyl Ether (0,5-9%), Methyl Benzonate (1-5%), Bensyl Salicyclate (1-5%).

Duftende indflydelse: Balancere de maskuline og feminine energier, styrker spirituel forbindelse, mildner angst, overvinder lavt selvværd, styrker og fokusere dine tanker, filtrere negative tanker ud samt genskaber selvtillid og ro.

Put 1 dråbe i din venstre hånd og gnid hænderne sammen, lav så en skål med hænderne og sæt dem op til dit ansigt og indånd olien 3-4 dybe gange.

Føj den til din daglige fugtighedscreme, et dampende bad eller hjemmelavet hårmaske til en afslappende, luksuriøst aromatisk hjemme spa dag.

Du kan også bruge den til en massage ved at blande nogle dråber i en ren vegetabilsk olie og så lave en skøn massage.

 

Ingredienser: Cananga Odorata essentiel olie - 5 ml. / 80 dråber.

Forsigtig: Brug sparsomt hvis du har lavt blodtryk.

Fortynding anbefales til udvortes brug. Fortyndes med evt. oliven eller kokos olie før brug på følsomme områder, som ansigt og hals. Opbevares utilgængeligt for børn. Undgå at bruge på spædbørn og meget små børn. Brug ikke nær brand, flamme, varme eller gnister.

Ønsker du at dine essentielle olier skal have en lang levetid, er det vigtigt at de opbevares korrekt, hvis de ikke skal miste deres gode egenskaber. De skal helst stå mørkt og ikke for varmt. Olierne bør ikke stå i direkte sollys eller udsættes for frost.

Ved spørgsmål til brugen af denne olie, kontakt mig via mail... info@livingwithnature.dk

Yderligere information

Vægt 005 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ylang Ylang essentiel olie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv