Den stille helbredende kraft

VitaLife Magnetterapi

Sunde celler betyder sunde mennesker. Vores krop består dybest set af billioner af celler, der er med til at regulere alle de forskellige kropsfunktioner. Cellerne er en del af blodet, hjertet, muskler, hjernen, organer, nerver og hud. Så hvert et åndedrag vi tager afhænger af vores cellers funktion og evne til at udføre opgave optimalt. Det kaldes cellemetabolisme og er en kompleks proces, som vi med stor fordel kan understøtte med bla. Vita Life magnetfeltterapi.

Hvordan viser et dysfunktionelt cellestofskifte sig…

 • det forstyrre kropsfunktionerne
 • cellerne er ikke længere i stand til at bortskaffe affaldsstoffer
 • du begynder at føle dig svag, træt og magtesløs
 • din krop begynder at udvikle sygdomme/ubalancer

Omvendt hvordan kan et optimalt cellestofskifte se ud…

 • du føler dig fit og vital
 • du har nemmere ved at bevarer dit gode helbred
 • du regenererer hurtigere efter sygdom eller skader
 • du er fuld af energi

Så i en verden, hvor vi konstant søger efter nye og innovative måder at forbedre vores helbred og velvære på, er dette en metode, der gradvist har vundet folks hjerter mere og mere. Magnetfeltterapi, også kendt som PEMF (pulsed electromagnetic field) terapi, har vist sig som en potentiel løsning til at lindre smerte, fremskynde helingsprocessen og forbedre kroppens generelle funktion og immunforsvar. 

Hvad er så pulserende elektromagnetisk felt (PEMF) terapi:

PEMF terapi indebærer brugen af pulserende elektromagnetiske felter, der sendes gennem kroppen ved hjælp af specialiserede enheder. En styrebox og en helkrops madress.

Disse pulserende felter varierer i frekvens, intensitet og varighed og kan tilpasses individuelt til specifikke behandlingsbehov.

PEMF terapi sigter helt specifikt mod at stimulere cellernes elektriske og kemiske processer, hvilket kan fremme helbredelse, reducere inflammation og lindre smerter.

Den dynamiske natur af PEMF terapi tillader en mere målrettet og justerbar tilgang til behandling sammenlignet med enkelte stationære magneter.

Grunden til at dette har denne effekt, er at kroppen er elektrisk i sin essens. Alt fra hjernens neuroner til cellernes membraner fungerer ved hjælp af elektriske signaler. De pulserende elektromagnetiske felter kan hermed hjælpe med til at genoprette cellernes naturlige elektriske balance, forbedre cirkulationen, reducere inflammation og øge produktionen af vigtige stoffer som ATP (cellernes energikilde).

Hvad kan Vita Life PEMF terapi så behandle/harmonisere?

PEMF terapi har vist sig at være effektiv til en række forskellige sundhedsmæssige problemer, herunder:

 • Smertelindring: Mange mennesker oplever betydelig lindring af kroniske smerter, herunder rygsmerter, ledsmerter og fibromyalgi, når de bruger PEMF terapi regelmæssigt.
 • Hurtigere heling: Ved at stimulere cellernes helingsprocesser kan PEMF terapi fremskynde restitutionen efter skader, operationer eller træning.
 • Forbedret søvn: Nogle rapporterer om bedre søvnkvalitet og øget energi efter at have brugt PEMF terapi, hvilket kan skyldes dens beroligende virkning på nervesystemet.
 • Reduktion af inflammation: Den antiinflammatoriske virkning af PEMF terapi kan være gavnlig for dem, der lider af betændelsesrelaterede tilstande som arthritis eller inflammatoriske tarmsygdomme.

  Du spørger så måske… er det sikkert at bruge?

  Generelt anses PEMF terapi for at være sikker og ikke-invasiv. Der er sjældent rapporteret om alvorlige bivirkninger, jeg har i hvert fald ikke oplevet det de sidste 14 år. Selvom nogle mennesker dog kan opleve milde ubehag, som influenza lignende symptomer efter 1 eller flere behandlinger. Dette skyldes dog primært, at der igangsættes en udrensning af toxiner i kroppen, både på det fysiske og emotionelle plan.

  Det er dog altid en god idé at konsultere en læge, før man påbegynder en ny behandlingsmetode, især hvis man har en kronisk sygdom eller er gravid.

  Konklusion

  PEMF terapi repræsenterer en spændende mulighed for dem, der søger alternative og naturlige metoder til at forbedre deres helbred og velvære. Med Vita Life systemets evne til at lindre smerter, fremskynde helingsprocessen og reducere inflammation, kan det være et værdifuldt supplement til traditionel medicin og terapi. Som med enhver behandlingsform er det dog vigtigt at forstå dens virkninger og her giver jeg altid en grundig forklaring, før man går i gang. Så hvorfor ikke udforske dette revolutionerende terapialternativ og se, hvad det kan gøre for dig?

  Jeg kan kun sige, at jeg selv har stor glæde dagligt ved, at kunne berolige mit nervesystem, fjerne evt. smerter og glæde af en meget forbedret søvn.

  Det er både muligt at få behandling her i klinikken, leje et stystem med hjem til mere intensitiv behandling eller købet et til eget brug.

  Kontakt mig for yderligere information – info@livingwithnature.dk

  VitaLife Magnetterapi