Fjernhealing

 

Mange tror at fjernhealing er mindre effektivt end en healing her i klinikken, men jeg oplever faktisk ofte det som værende en meget meget stærk healingsmetode. Ved en fjernhealing er overførslen af den healende universelle energi lige så kraftig, som hvis du havde været tilstede på min briks i klinikken.

Se hvad tidligere klienter har sagt om fjernhealing her

Fordelen er at det foregår hjemme hos dig i dine vante omgivelser, du kan vælge at ligge eller sidde i ro og hermed være bevist tilstede under healingen. Det spiller ingen rolle, hvor i verden du befinder dig. På det aftalte tidspunkt finder du et uforstyrret sted, lukker din øjne og slapper af med 3 dybe åndedrag, indstiller dig på at modtage healingen og er åben.
Jeg sender dig altid en sms et stykke tid før vi starter. Jeg starter aldrig en fjernhealing uden dit samtykke og uden at du ved hvornår vi starter.
Selve healingen varer ca. 30 min og du vil efterfølgende modtage en mail eller sms med mine oplevelser under selve fjernhealingen.

Samtidig sætter jeg altid pris på, at høre om din oplevelse.

Pris kr. 450 (varighed 30-45 min)

 

Hvis du har bruge for mere end en fjernhealing, så har du mulighed for at købe et klippekort eller vælge at booke et abonnement, hvor du modtager healing hver uge.

 

3 x Reiki Fjernhealing – kr. 1.200,00

 

6 x Reiki Fjernhealing – kr. 2.400,00

 

Løbende fjernhealings abonnement – pr. md. kr. 798,00

 

Efter en behandling bør du:

  • Drikke rigeligt med vand pga. kroppens udskillelse af affaldsstoffer
  • Afsætte tid til at få hvilet ud, dette medvirker til at forstærke virkningen af behandlingen.
  • Undgå kuldepåvirkninger.