OM

ANN MARIE NORA KJERBYE

Reiki master, lydhealer & spirituel vejleder.

 

Jeg arbejder til daglig som Reiki healer, lyd terapeut og clairvoyant spirituel vejleder. Jeg har altid været enormt sensitiv og dengang, da jeg var barn fik jeg ofte at vide “at jeg var sart”. Jeg havde alle mine sanser åbne for den spirituelle og åndelige verden, så afdøde sjæle og mærkede alles sindstilstande og ubalancer i og omkring mig. Det har ikke altid været nemt og i min familie var det at kunne se sjæle meget mærkeligt og jeg fik ret hurtigt lukket ned for denne verden.

Jeg er født healer og har altid ubevist healet de mennesker der er omkring mig og dem der er kommet til mig for at blive “løftet/hjulpet” ud af et problem eller en sindsstemning. Jeg har altid haft nemt ved at se løsninger og muligheder gennem mit klarsyn samt intuition og altid haft en stærk tro på, at der er en løsning på alt, når bare at vi følger lyset i hjertet. Jeg har selv mange gange igennem mit liv mærket, at der fra den åndelige verden er blevet holdt hånd over mig, hvilket jeg er dybt taknemmelig for, TAK!

Min personlige udviklingsrejse og iver efter at vide alt om krop og sjæl startede for alvor i 2008. Men der kan desværre også ske det, at når man som særlig sensitiv brænder rigtig meget for noget, er risikoen der også for at brænde ud og i 2012 blev alt nulstillet, jeg gik ned med udbrændthed.

Vejen tilbage har været en sej, men spændende rejse og jeg er dybt taknemmelig for den vej jeg er blevet vist og guidet hen imod, af mine hjælpere. Det har ført mig rundt i hele verden, hvor læger, forskere og mestre på magisk vis er poppet op, med dyb viden og indsigt.

I min yderligere søgen efter mere viden om healing valgte jeg i 2015, at følge mit sjælskald og tog uddannelsen, som Reiki Master efter Dr. Mikao Usui metoden.

Jeg er initieret til Reiki´en af Master Rose Sangregorio fra Canada og er hermed 6. led i kæden direkte tilbage til Dr. Mikao Usui. En meget stor oplevelse og en dyb følelse af at komme HJEM. Det kun at være 6. led efter Dr. Mikao Usui er din garanti for, at den oprindelige Reiki bliver udført og at der dermed værnes om dig og dit energisystem.

I efteråret 2015 blev jeg forelsket – at dufte, mærke, smage de terapeutiske essentielle olier fra Young Living… naturen i så ren og power fuld dråbeform, er og bliver fantastisk. Olierne er så fine og i så høj en kvalitet og frekvens, at de bliver optaget af alle dine celler og organer i løbet af 3-20 min. efter de er påført på din hud eller indåndet. Det er årsagen til, at jeg behandler med disse vidunderlige olier og anbefaler dem i min klinik.

Jeg fokuserer løbende på at blive en endnu bedre healer gennem studier, uddannelse, netværk, arbejde i åndelige cirkler og meget mere.
Derudover har jeg gennemgået et kursus i meditation v/læge Audun Myska, hvilket kun har styrket mig som healer. I 2019 afsluttede jeg ligeledes en 3 årig uddannelse, som Enhedsterapeut v/læge Audun Myska.

Det er for mig en fantastisk gave, at jeg med mine medfødte evner indenfor det alternative, kan hjælpe mennesker med deres fysiske og psykiske udfordringer. Rent personligt har mit arbejde som healer hjulpet mig til at finde ind til det dybeste af min essens.

Love & Light

Ann Marie Nora

 

UDDANNELSE & KURSER

Uddannelse:

 • Privat undervisning v/Rose Sangregorio (igangværende)
 • Enhedsterapeut v/Læge Audun Myska 2019
 • Reiki Master v/Rose Sangregorio 2016
 • Sygdomslære v/Læge Kjeld Bruun-Jensen 2013
 • Anatomi og Fysiologi v/Læge Kjeld Bruun-Jensen 2012
 • Magnetfelt terapeut 2010

Kurser:

 •  I AM a Divine Minister to Humankind v/Rose Sangregorio 2019
 • Harmonizing Body Systems v/Rose Sangregorio 2018
 • Aroma Bliss v/Artemis 2018
 • Meditation v/Audun Myska 2017
 • Aktiver dine intuitive gaver v/Rose Sangregorio 2016
 • Åbn op for kanalisering v/Rose Sangregorio 2016
 • Raindrop Technique v/Elene Petersen 2016