UDDANNELSER & EVENTS

Healing kan læres af alle

Har du lyst til at kunne gøre noget helt fantastisk for dig selv

Mærke energierne

Måske hjælpe dine børn og familie

Tage på en udviklingsrejse med din sjæl

Jeg vil elske at indvie dig i Reiki´en

Jeg ser det som vigtigt, at arbejder ud fra en holistisk platform, hvor en samlet terapi, som omhandler både healing, coaching, lyd og energimedicin vil danner rammen for den healing der får os til at udvikle os, slippe traumer og smerter samt finde kernen og essensen i os selv.

Reikien er en smuk del af rejsen, hvor du åbner op til en universel transformation i dig selv og hvor du får muligheden for at heale dig selv og andre fremover.

Vi har alle muligheden for at sige JA og gå vejen tilbage til dem vi i virkeligheden er, vi har muligheden for at heale vores traumer, finde kærligheden og vores dybeste essens.

 

 

UDDANNELSE I REIKI BESTÅR AF 3 MODULER

Reiki 1, Reiki 2 samt Reiki Master – du har mulighed for at tage alle moduler enkeltvis, men skal starte med Reiki 1, hvis du ikke tidligere er indviet i Reiki energierne.

Ønsker du at behandle andre anbefaler jeg, at du tager både Reiki 1 og Reiki 2.

Som Reiki Master vil du blive indviet, så du må uddanne andre i at arbejde med Reiki energierne og symbolerne.

Du vil som indviet i Reikien her hos LivingWithNature blive 7. led direkte tilbage til grundlæggeren Dr. Mikao Usui og det er din garanti for, at den oprindelige Reiki bliver udført og at der dermed værnes om dig og dit energisystem. 

Reiki uddannelsen er en meget smuk personlig rejse og verden har brug for flere healere….