UDTALELSER

Jeg er dybt taknemlig for at være kanal for disse healinger…

 

Min datter på 11 år, har over to dage modtaget fjernhealing af Ann Marie Nora.

Min datter havde før healingen store humørsvingninger mange gange i løbet af en dag – noget der tog pusten fra alle i familien, og jeg, som mor, har følt mig yderst utilstrækkelig.

Hendes dramatiske humør har fyldt rigtigt meget og også gjort livet svært for min datter både hjemme og i skolen. Som familie har vi gennem tiden både benyttet familieterapeuter, børnepsykolog etc. og det næste step er en udredning for en opmærksomhedsforstyrrelse, om ikke andet, så vi som forældre kunne få redskaber til at hjælpe hende bedst muligt.
Efter at jeg ved et “tilfælde” kom i kontakt med Ann Marie Nora, synes jeg at fjernhealing var et forsøg værd, inden sidstnævnte udredning diagnosticerer min datter.

Grundlæggende var jeg skeptisk over for fjernhealing, og tidligere har to andre healere forsøgt at heale min datter uden noget betydeligt resultat, hvorfor jeg havde svært ved at se, hvordan en fjernhealing ville være en god idé.

Endnu mere skeptisk er jeg over for alternative behandlere, da jeg møder alt for mange af slagsen med manglende jordforbindelse – noget jeg personligt mener er et yderst vigtigt element hos en behandler.

Kontakten til Ann Marie Nora opstod som nævnt ved et “tilfælde” jeg fornemmede hurtigt hendes rolige jordforbindelse, og besluttede, at såfremt min datter selv var med på det, skulle vi give det en chance.

Min datter accepterede lynhurtigt uden for meget forklaring – i øvrigt ikke typisk for min datter, der altid kræver ordentlige argumenter, men hun havde bare lyst til at prøve, sagde hun.
Hun valgte ikke at være bevidst om tidspunktet for, hvornår selve healing skulle finde sted, og Ann Marie Nora og jeg havde aftalt to dage i træk.
I tidsrummet hvor Ann Marie Nora healede oplevede min datter nogle overvældende fysiske forandringer, og da healingen var færdig, var der fra samme øjeblik en helt anden ro over hende, end jeg nogensinde har set før.

Efter næste dags healing faldt der ligesom en slags glæde over hende, et lille ekstra glimt i øjet, som jeg ikke har set længe.
Nu, en lille måned senere, er roen og glæden, fortsat mere dominerende hos hende end hendes dramatisk vredesudbrud. Hun har fortsat temperament, hvilket er okay, og temperamentet udleves på en mere konstruktiv måde og langt fra lige så ofte som tidligere. Faktisk har jeg ikke oplevet de voldsomme vredesudbrud, hun før havde siden healingen.
Hun søger selv mere samvær med os andre end før. Hun har mere overskud og er bare et gladere barn, vågner glad, kommer glad hjem fra skole og klub, går glad i seng. Hun er roligere og mere groundede end før og vigtigst af alt, så kan hun selv mærke sin forandring – hun kan koncentrere sig bedre i skolen, og har øget mentalt trivsel og ramler ikke så let ind i konflikter mere.

Jeg kan helt klart kun give mine varmeste anbefalinger til Ann Marie Nora, som et varmt og professionelt menneske med god balance mellem evner og jordforbindelse, fordi hun uden tvivl kan noget vigtigt!

Min indbyggede skepsis har fundet tillid til Ann Marie Nora og jeg ved, at vi vil vende tilbage.

Med venlig hilsen

Catarina

 

Mange, mange tak for en super omgang fjernhealing, må sige at du fik min skepsis gjort til skamme.
Jeg har altid haft det kompliceret med lige netop fjernhealing og stod op til nysen, hosten, hakken og aktiv bronkitis. Tænke at høre om vi kunne udsætte det, men nåede det ikke.

Jeg kan konstatere at fjernhealing for mig er meget anderledes en rent fysisk at ligge på briksen. Mit knæ fik ro, min bronkitis fandt ro, jeg har ikke nyst og hostet siden og så er jeg smækfyldt med energi.

Jeg faldt heller ikke i søvn, hvilket var min store bekymring. Tværtimod har jeg sjældent følt mig så nærværende.
Sidste men ikke mindst, så syntes jeg det var pudsigt, at slå øjnene op kl. 10.39, blot for at finde ud af, at du havde sluttet under 1 min. før.

En interessant oplevelse… og ikke den sidste af slagsen.

Af hjertet TAK!

Karina

 

Wauw så interessant, at du kan mærke det! Det passer endnu engang rigtig godt på hvad der er sket i dag.
Jeg har fået rigtig meget ud af healingerne de sidste par dage og er blevet meget gladere.

1000 tak kan nærmest ikke gøre det Ann Marie Nora.

Rebecca

Har modtaget forskellige behandlinger såvel som undervisning hos Ann og begge dele kan varmt anbefales.
Hun er en yderst kompetent behandler og en fantastisk mentor.
Alt foregår i en rolig, tryg og varm atmosfære og der er altid plads til grin, spørgsmål og nysgerrighed.

Karina