Drømmer du om ren luksus søvn

En halv million danskere kan ikke sove !

Helt op mod hver femte dansker oplever søvnløshed. For de fleste er det forbigående og kun i perioder. Men for omkring 10 procent af danskerne er problemet gået hen og blevet kronisk. For 300.000 er den kroniske søvnløshed så udpræget, at de er voldsomt påvirket af træthed om dagen. Sådan lyder den dystre vurdering fra Dansk Center for Søvnmedicin på Glostrup Hospital.
Landets førende søvnekspert og eneste søvnprofessor, Poul Jennum kalder omfanget af søvnløshed blandt danskerne – meget bekymrende !
Vi kender alle til stress i hverdagen og nogen gange hårde krav om at klar sig godt – og det hører til de væsentlige årsager til, at så mange får problemer med søvnen, forklarer professor i folkesundhed og social medicin Finn Diderichsen.
Nå vi når over de 40 begynder vi at producere mindre melatonin i hjernen og det går udover både søvn kvaliteten og kvantiteten.

Søvnløshed kan også være forårsaget af en lang række andre faktorer end stress, såsom bekymringer, spekulationer og grublen over både ting i fortiden og i fremtiden. Men det kan også hænge sammen med f.eks. toxiner i tarm eller lever, ringe hjertefunktion, negative minder og traumer, depression, mangel på mineraler, hormon ubalance og underaktiv skjoldbruskkirtel. Så årsagerne kan være mange, men én ting ved vi med sikkerhed, det kan være SÅ ødelæggende for din krop og din livskvalitet.
Jeg kender alt til manglende søvn og ved hvor ødelæggende det kan være i hverdagen og hvilke symptomer der kan følge med efter en årrække med manglende og dårlig søvn.
Min redning har været RO, RO og atter RO i kombination med selvfølgelig “naturens guld” i form af mine elskede essentielle olier.
Ren luksus søvn er noget vi alle kan opnå…

Min favorit “sovemedicin”
Jeg har aldrig været så vild med medicin, som ofte er kemisk/syntetisk og kan give bivirkninger både på det ydre og indre plan. Så min perfekte rene og naturlige løsning får du her.

Opskrift:
Du skal bruge en lille 30 ml. sprayflaske med vand – 6 dråber Lavender og 6 dråber Cedarwood.
Ryst og spray på din pude og lidt over hovedet og du falder hurtigt i søvn og sover fantastisk.
Du kan også massere 2 dråber lavendel under hver fod inden du skal sove, så vil de blive optaget af dine celler på 3-20 min.

Lavendel er nemlig beroligende og afslappende for nervesystemet.
Cedarwood stimulere det limbiske system i hjernen (center for følelser) og stimulere pinealkritlen, som udløser melatonin der har med din søvn rytme at gøre. Den er ligeledes kendt for sin afslappende og rensende effekt.
Hvis du har brug for at styrke effekten yderligere, kan du massere en dråbe Cedarwood på begge dine storetæer og bag dine øre.
Ren luksus søvn…