Hvad er essentielle olier

Hvad er essentielle olier

Planter spiller ikke kun en vital rolle i vores planets økologiske balance, de er også tæt knyttet til det fysiske, følelsesmæssige og åndelige velbefindende af menneskeheden siden tidernes begyndelse.
Planteriget har op gennem årtierne fortsat med, at være genstand for en enorm mængde af forskning og opdagelse. Oftest er receptpligtig medicin baseret på naturligt forekomne komponenter fra planter.

Essentielle olier og planteekstrakter har været kendt og brugt i de sidste 5000 år og anses af mange for at være det manglende led i moderne medicin. De har været anvendt medicinsk til at dræbe bakterier, svampe og vira og bekæmpe insekter og slangebid, ud over at behandle alle former for mystiske sygdomme.

Hvad er så essentielle olier ?

Essentielle olier er plantens naturlige forsvarsmekanismer og beskyttende mekanisme. De arbejder på samme måde i vores kroppe, som de gør i naturen. De penetrere cellemembraner og spredes i vores blod og væv. 1 dråbe indeholder 40 millioner billioner molekyler, der påvirker kroppen på celleniveau. Disse partikler er en af ​​de få ting som er små nok til at krydse blod-hjerne-barrieren. Deres formål er at hjælpe med at støtte alle vores systemer i kroppen ved at holde vores krop ren, så vores system kan fungerer som det skal.

I gennemsnit indeholder hver essentiel olie over 100 molekylære bestanddele og flere bliver opdaget hver dag. Nøglen til fremstilling af terapeutisk-grade essentielle olier, er imidlertid at bevare så mange af disse fine forbindelser som muligt, fordi selv de mindste forbindelser spiller en vigtig rolle i at nå frem til det endelige resultat!

Fordele ved essential olier.

Du har sikkert hørt en masse om essentielle olier på det seneste. Essentielle olier har mange gavnlige anvendelser i vores daglige liv. Vi kan bruge dem til at støtte et sundt immunforsvar, til afslapning og bedre søvn, for udholdenhed og styrket energi og for opløftning af vores humør.

Jeg personligt bruger essentielle olier til at rense mit hus, for at nære og forskønne min hud, for at løfte mit humør, klarer min hjerne, reducere stress og til lejlighedsvis ømhed og ubehag.

Hvorfor vælge Young Living ?

Jeg har meget fokus på de fødevarer jeg indtager. Jeg vælger rene, økologiske og næringsrige fødevarer til mig og min familie. Derfor ønsker jeg det samme for de produkter, som jeg bruger på eller i min krop samt til rengøring af mit hjem.

Jeg fik anbefalet Young Living´s produkter af læge Aster Schepel, som har arbejdet som aromaterapeut i 25 år og jeg er virkelig imponeret over Young Living´s Seed to Seal garanti. Fra frøene de bruger, til jorden at de vokser i, til måden de driver landbruget og høst metoderne på og med behandling og destillation, garantere Young Living den yderste kvalitet og integritet. Ud over det er alt økologisk. De frasortere i hånden og bruger deres egne olier til skadedyrsbekæmpelse. De ejer deres egne gårde og destillere uden brug af kemikalier.

Kvaliteten er så høj at i udlandet er disse olier godkendt til indvortes brug, så jeg kan kun sige at jeg er rigtig glad for at bruge deres olie på klinikken samt til mig og min familie.

Jeg ved, at Young Living levere et 100% sikkert og rent produkt til glæde for os alle.

Young Living Seed to Seal

___________________________________________________________________________________________________________
Denne artikel er ikke beregnet til at blive brugt, bør heller ikke anvendes, for at diagnosticere eller behandle en medicinsk tilstand. Til diagnose eller behandling af et medicinsk problem, skal du kontakte din egen læge.