Når du bare ikke gider forkølelse og influenza…

Når du bare ikke gider forkølelse og influenza
Pyha… det er vist sæson for forkølelse og influenza. Der er rigtig mange der er ramt i øjeblikket og derfor tænkte jeg, at jeg lige ville lave dette lille indlæg omkring, hvordan jeg takler det her i huset og på min arbejdsplads.
For dig der følger lidt med i mit univers, har du nok ikke kunne undgå at lægge mærke til at jeg er VILD med essentielle olier… og her hvorfor.

Hvis jeg mærker at der er en forkølelse/influenza på vej, du ved med de der symptomer som vi alle kender, gør jeg som følgende.

Mit “Forkølelses Kit”

Jeg laver en kop te og heri kommer jeg 1 dråbe Thieves og 1 dråbe Peppermint – så snart at jeg kan have hovedet ind over koppen, tager jeg nogle dybe indåndinger og får det godt ind og ned i kroppen. Efterfølgende drikker jeg teen og dette gør jeg ca. 3 gange i løbet af dagen.

Ved sengetid tager jeg og drypper 2 dråber Thieves i venstre hånd og smører/massere det ind i fod “nr. 1” – dette gentager jeg med fod “nr. 2”.

Så drypper jeg 1 dråbe Peppermint ud på venstre håndryg og med højre pegefinger dupper jeg micro lidt på kanten af hvert næsebor. Resten af Peppermint´en slikker jeg af med tungen.
Denne opskrift kan så krydders med en healing / selvhealing / fjernhealing for endnu bedre resultat.
Jeg har endnu ikke nået til dag 2 med denne opskrift, da både for mig selv og andre, har symptomerne været væk indenfor 24 timer.

Thieves er en blend, det vil sige en olie sammensat af disse terapeutiske olier

  • Clove (Syzygium aromaticum)
  • Lemon (Citrus limon)
  • Cinnamon Bark (Cinnamomum zeylanicum)
  • Eucalyptus Radiata (E. radiata)
  • Rosemary (Rosmarinus officinalis CT cineol)

Peppermint er en single oil, hvilket vil sige at den kun indeholder ren terapeutisk pebermynte.

God bedring !

________________________________________________________________________________________________

Bemærk at denne opskrift er bygget på mine erfaringer.
Denne artikel er ikke beregnet til at blive brugt, bør heller ikke anvendes, for at diagnosticere eller behandle en medicinsk tilstand. Til diagnose eller behandling af et medicinsk problem, skal du kontakte din egen læge.