Citronella essentiel olie

kr.116.00

100 % ren terapeutisk Critonella olie 5 ml.

Citronella (Cymbopogon nardus) har en sprød og citrusagtig aroma, den er opløftende og forfriskende.

 

2 på lager

100 % ren terapeutisk Citronella olie 5 ml.

Citronella har en sprød og citrusagtig aroma med citrustoner og opmærksomheden bliver henledt til det grønne græs. Den er opkaldt efter det franske ord, der betyder "citronmelisse". Citronella er blevet brugt som en energigivende duft i mange skønhedsprodukter, inklusive parfume.

Opfrisk din skønhedsrutine ved at tilføje en dråbe i din ansigtslotion, for beroligende og fugtgivende tilførsel. Eller brug olien i din shampoo, den er berigende for hår og hovedbund, for en rensende og opkvikkende frisk følelse.

En lækker sprød og lys duft. Energigivende og revitaliserende.

Ingredienser: Citronella (Cymbopogon nardus) essentiel olie - 5 ml / 80 dråber

Forsigtighed: Det er meget koncentreret olier og de skal ofte blandet op med en bæreolie (kokos, jojoba, oliven eller mandel) Nogen kan være allergiske overfor de kraftige olier, så start i det små.
Opbevares utilgængeligt for børn. Undgå at bruge på spædbørn og meget små børn. Brug ikke nær brand, flamme, varme eller gnister.

Ønsker du at dine essentielle olier skal have en lang levetid, er det vigtigt at de opbevares korrekt, hvis de ikke skal miste deres gode egenskaber. De skal helst stå mørkt og ikke for varmt. Olierne bør ikke stå i direkte sollys eller udsættes for frost.

Ved spørgsmål til brugen af denne olie, kontakt os via mail... info@livingwithnature.dk

Yderligere information

Vægt 0.05 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Citronella essentiel olie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv