Fjernhealing – 6 session

kr.2,400.00

Fjernhealing er for dig der gerne vil slippe smerter både fysisk og psykisk, finde ro i en stresset hverdag og opnå mere balance i din krop og i din hverdag.

30 på lager

Mange tror at fjernhealing er mindre effektivt end en healing her i klinikken, men jeg oplever faktisk ofte det som værende en meget meget stærk healingsmetode. Ved en fjernhealing er overførslen af den healende universelle energi lige så kraftig, som hvis du havde været tilstede på min briks i klinikken.

Fordelen er at det foregår hjemme hos dig i dine vante omgivelser, du kan vælge at ligge eller sidde i ro og hermed være bevist tilstede under healingen. Det spiller ingen rolle, hvor i verden du befinder dig. På det aftalte tidspunkt finder du et uforstyrret sted, lukker din øjne og slapper af med 3 dybe åndedrag, indstiller dig på at modtage healingen og er åben, klar til at give slip.

Jeg sender dig altid en sms et stykke tid før vi starter. Jeg starter aldrig en fjernhealing uden dit samtykke og uden at du ved hvornår vi starter.
Selve healingen varer ca. 30 min og du vil efterfølgende modtage en mail eller sms med mine oplevelser under selve fjernhealingen.

Samtidig sætter jeg altid pris på, at høre om din oplevelse.

Ved spørgsmål, kontakt os via mail... info@livingwithnature.dk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fjernhealing – 6 session”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv