Rosemary essentiel olie

kr.228.00

100% ren terapeutisk Rosemary olie 15 ml (rosmarin)

Rosemary (Rosmarinus officinalis CT Cineole) er en aromatisk urt der spiller en stor rolle i den kulinariske verden, specielt i de italienske retter.

1 på lager (kan bestilles som restordre)

100% ren terapeutisk Rosemary olie 15 ml (rosmarin)

Rosemary (Rosmarinus officinalis CT Cineole) er en aromatisk urt der spiller en stor rolle i den kulinariske verden, specielt i de italienske retter. Indtil fornylig har franske hospitaler også brugt rosemary til at desinficere luften.

Den består af 1,8-Cineole (Eucalyptol)(38-55%), Camphor (5-15%), Alpha-Pinene (9-14%), Beta-Pinene (4-9%), Camphene (2,5-6%), Borneol (1,5-5%), Limonene (1-4%).

Rør en dråbe eller to af rosemary+ i din tomatsauce - en økonomiske måde at tilføje en autentisk og himmelsk frisk smag på.
Udskift tørret rosmarin med kun en enkelt dråbe rosemary+ i dine yndlingsopskrifter såsom brød og pasta.

Tilsæt rosemary+ til dine marinader og salatdressinger for at givet et ekstra pift smag.
Imponer dine venner og familie ved at kombinere olivenolie, balsamicoeddike og rosemary+ til en brøddyp, det konkurrere med enhver restaurant.

BEMÆRK alle olier i plus+ serien er godkendt til indvortes brug.

Ingredienser: Rosmarinus officinalis CT Cineole essentiel olie - 5 ml / 80 dråber

Forsigtig: Rosemary olie bør ikke bruges til børn under 4 år samt hvis du har forhøjet blodtryk og er medicineret for det.

Fortynding anbefales til udvortes brug. Fortyndes med evt. oliven eller kokos olie før brug på følsomme områder, som ansigt og hals. Opbevares utilgængeligt for børn. Undgå at bruge på spædbørn og meget små børn. Brug ikke nær brand, flamme, varme eller gnister.

Ønsker du at dine essentielle olier skal have en lang levetid, er det vigtigt at de opbevares korrekt, hvis de ikke skal miste deres gode egenskaber. De skal helst stå mørkt og ikke for varmt. Olierne bør ikke stå i direkte sollys eller udsættes for frost.

Ved spørgsmål til brugen af denne olie, kontakt os via mail... info@livingwithnature.dk

Yderligere information

Vægt 0.05 g
Dine valg

15 ml hel fl., 30 dråber, 40 dråber, 50 dråber

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rosemary essentiel olie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv