Tea Tree essentiel olie

kr.345.00

100 % ren terapeutisk Tea Tree olie 5 ml.

Tea Tree (Melaleuca alternifolia) er en kraftig antibakteriel olie med et højt indhold af Terpinen-4-ol (30-45%) og et lavt indhold af 1,8-Cineole (Eucalyptol) (0-15%), hvilket indikere en meget høj kvalitet. Tea Tree har været kendt og brugt siden første gang i år 1777.

Tilgængelig på restordre

100 % ren terapeutisk Tea Tree olie 15 ml.

Tea Tree (Melaleuca alternifolia) er en kraftig antibakteriel olie med et højt indhold af Terpinen-4-ol (30-45%) og et lavt indhold af 1,8-Cineole (Eucalyptol) (0-15%), hvilket indikere en meget høj kvalitet.

Tea Tree har været kendt og brugt siden første gang i år 1777 og er blevet kendt for at kunne mildne symptomer på svampe infektion (Candida, ringorme, neglesvamp), luftvejs/lunge infektion, tandkøds infektion, ophobning af væske i cirkulations systemet/forhøjet blodtryk samt hudproblemer som acne og sår.

Ingredienser: Tea Tree essentiel olie - 5 ml / 80 dråber

Forsigtighed: Det er meget koncentreret olier og de skal ofte blandet op med en bæreolie (kokos, jojoba, oliven eller mandel) Nogen kan være allergiske overfor de kraftige olier, så start i det små.

For aromatisk eller topisk anvendelse. Fortynding anbefales til udvortes brug. Fortyndes før brug på følsomme områder som ansigt, hals. Opbevares utilgængeligt for børn. Undgå at bruge på spædbørn og meget små børn.

Ønsker du at dine essentielle olier skal have en lang levetid, er det vigtigt at de opbevares korrekt, hvis de ikke skal miste deres gode egenskaber. De skal helst stå mørkt og ikke for varmt. Olierne bør ikke stå i direkte sollys eller udsættes for frost.

Ved spørgsmål til brugen af denne olie, kontakt os via mail... info@livingwithnature.dk

Oplysningerne på dette websted er ikke beregnet til eller underforstået at være en erstatning for professionel medicinsk rådgivning, diagnose eller behandling.					

Yderligere information

Vægt 0.05 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tea Tree essentiel olie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv