Basil+ essentiel olie

kr.160.00

100 % ren terapeutisk Basil+ olie 5 ml.

Basil (Ocimum Basilicum) har et friskt pebret pust af energi. Øg mental klarhed ved at inhalere direkte fra flasken.

1 på lager (kan bestilles som restordre)

100 % ren terapeutisk Basil+ olie 5 ml.

Basil / basilikum er rensende og beroligende, den tilhører familien Labiatae og stammer fra Asien. Blomsterne er lyserøde eller hvide og fremkalder en fantastisk smag til dine italienske retter eller bare 1 dråbe olie i en færdige grønsagssuppe.... simpelthen amazing

I historien blev olien brugt flittigt i traditionel Asistisk indisk medicin, basilikums navn er afledt fra "basileum" det græske navn for konge. I det 16. århundrede blev de pulveriserede blade indåndet for at behandle migræne og brystinfektioner. Det hinduistiske folk satte basilikumkviste på kisterne af de døde for at beskytte dem mod onde ånder. Og i Italien bar  kvinder basilikum for at tiltrække evt. bejlere.

Tilføj nogle dråber til din lotion eller bodywash for et energigivende friskt boost og start på dagen. Øg mental klarhed ved at inhalere direkte fra flasken. Eller du kan blande basil olien med kokosolie til en lækker afslappende massage for trætte områder af kroppen.


Ingredienser: Basil+ essentiel olie - 5 ml / 80 dråber

Forsigtighed: Undgå at bruge olien hvis du har epilepsi.

Det er meget koncentreret olier og de skal ofte blandet op med en bæreolie (kokos, jojoba, oliven eller mandel) Nogen kan være allergiske overfor de kraftige olier, så start i det små.
Opbevares utilgængeligt for børn. Undgå at bruge på spædbørn og meget små børn. Brug ikke nær brand, flamme, varme eller gnister.

Ønsker du at dine essentielle olier skal have en lang levetid, er det vigtigt at de opbevares korrekt, hvis de ikke skal miste deres gode egenskaber. De skal helst stå mørkt og ikke for varmt. Olierne bør ikke stå i direkte sollys eller udsættes for frost.

Ved spørgsmål til brugen af denne olie, kontakt os via mail... info@livingwithnature.dk

Yderligere information

Vægt 0.05 g
Dine valg

5 ml hel fl., 30 dråber, 40 dråber, 50 dråber

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Basil+ essentiel olie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv