Bergamot essentiel olie

kr.348.00

100% ren terapeutisk bergamot olie 15 ml.

Bergamot (citrus aurantium bergamia) har en frisk, lidt sød citrus duft som bla. er kendt af mange som smagsnoten i Earl Grey Tea. Bergamot er unik og kendt for sin evnen til at løfte dit humør og opbygge selvtillid samtidig med at den dæmper angst, når den bruges til indånding.

1 på lager (kan bestilles som restordre)

100% ren terapeutisk bergamot olie 15 ml.

Bergamot (citrus aurantium bergamia) har en frisk, lidt sød citrus duft som bla. er kendt af mange som smagsnoten i Earl Grey Tea. Bergamot er unik og kendt for sin evnen til at løfte dit humør og opbygge selvtillid samtidig med at den dæmper angst, når den bruges til indånding og i diffuser.

Den består af: Limonene (30-45%), Linalyl Acetate (22-36%), Linalol (3-15%), Gamma-Terpinene (6-10%), Beta-Pinene (5,5-9,5%)

Put 1 dråbe i din venstre hånd og gnid hænderne sammen, lav så en skål med hænderne og sæt dem op til dit ansigt og indånd olien med 3-4 dybe indåndinger.

Du kan også bruge den til en angst dæmpende massage ved at blande nogle dråber i en ren vegetabilsk olie og så lave en skøn massage.

Ingredienser: Citrus bergamia essentiel olie - 15 ml. / 250 dråber.
Forsigtig: Bergamot olie bør ikke anvendes på hud, der vil blive udsat for direkte sollys eller ultraviolet lys inden for 36 timer.

Hvis du har diabetes, skal du løbende måle dit blodsukker, da olien kan påvirke dit blodsukker.
Fortynding anbefales til udvortes brug. Fortyndes med evt. oliven eller kokos olie før brug på følsomme områder, som ansigt og hals. Opbevares utilgængeligt for børn. Undgå at bruge på spædbørn og meget små børn. Brug ikke nær brand, flamme, varme eller gnister.

Ønsker du at dine essentielle olier skal have en lang levetid, er det vigtigt at de opbevares korrekt, hvis de ikke skal miste deres gode egenskaber. De skal helst stå mørkt og ikke for varmt. Olierne bør ikke stå i direkte sollys eller udsættes for frost.

Ved spørgsmål til brugen af denne olie, kontakt os via mail... info@livingwithnature.dk

 

Yderligere information

Vægt 0.05 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bergamot essentiel olie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv