Tilbud

Elemi essentiel olie

Original price was: kr.308.00.Current price is: kr.262.00.

100 % ren terapeutisk Elemi olie 15 ml.

Elemi (Canarium Iuzonicum) er damp destilleret fra harpiksen fra Elemi træet og kommer fra samme botaniske familie som Frankincense og Myrrh. Dens krydrede og røgelse-lignende duft er meget velegnet til meditation.

2 på lager

100 % ren terapeutisk Elemi olie 15 ml.

Elemi (Canarium Iuzonicum) er damp destilleret fra harpiksen fra Elemi træet og kommer fra samme botaniske familie som Frankincense og Myrrh. Dens krydrede og røgelse-lignende duft er meget befordrende for meditation. Kan skabe jordforbindelse og klarer sindet.

Elemi har været brugt i Europa i hundrede år, i salver for huden og tilbage i 17. hundrede tallet brugte læge J.J. Wecker den på soldaternes kampsår. Ægypterne brugte Elemi til balsamering og andre kulturer især i Europa brugte Elemi til hudpleje, for at reducerer fine linjer, rynker og forbedre hud tonen.

Ingredienser: Elemi Canarium Iuzonicum essentiel olie - 15 ml / 250 dråber

Forsigtighed: Det er meget koncentreret olier og de skal ofte blandet op med en bæreolie (kokos, jojoba, oliven eller mandel) Nogen kan være allergiske overfor de kraftige olier, så start i det små.
Opbevares utilgængeligt for børn. Undgå at bruge på spædbørn og meget små børn. Brug ikke nær brand, flamme, varme eller gnister.

Ønsker du at dine essentielle olier skal have en lang levetid, er det vigtigt at de opbevares korrekt, hvis de ikke skal miste deres gode egenskaber. De skal helst stå mørkt og ikke for varmt. Olierne bør ikke stå i direkte sollys eller udsættes for frost.

Ved spørgsmål til brugen af denne olie, kontakt os via mail... info@livingwithnature.dk

Yderligere information

Vægt 0.05 g
Dine valg

15 ml hel fl., 30 dråber, 40 dråber, 50 dråber

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Elemi essentiel olie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv