Tilbud

Jade Lemon essentiel olie

Original price was: kr.160.00.Current price is: kr.138.00.

100 % ren terapeutisk Jade Lemon olie 5 ml.

Jade Lemon (Citrus Limon) indeholder høje niveauer af d-limonen, som hjælper med at styrke, opløfte og give energi samt støtte klarhed i tanker og ens livsformål.

 

1 på lager

100 % ren terapeutisk Jade Lemon olie 5 ml.

Jade Lemon dyrkes i det varme, fugtige klima i sydøst Kina. Mens andre citroner begynder at slippe nogle af deres olier aromatisk når de bliver gule, forbliver Jade citrusfrugten grøn selv i modenhed, hvilket tillader koncentrationen af olie med at bygge op i fugten. Olien frigives først efter at frugten er plukket, hvilket giver den en rigere og mere duftende aroma.

Jade Lemon indeholder høje niveauer af d-limonen, som hjælper med at styrke, opløfte og give energi samt støtte klarhed i tanker og ens formål.

Olien understøtter hudens sundhed og er rensende... en undersøgelse fra Mie University fra 1995 fandt også ud af, at citrusdufte kan fremkalde afslapning og lykkefølelse.

Sådan kan du bruge din Jade Lemon

  • Diffuse for at opløfte og stimulere krop og sind
  • Hvis du søger hjælp til at åbne emotionelle blokeringer.
  • Kan bruges til at rengøre/afrense klæbrigt og fedtet snavs i hjemmet

 

Ingredienser:  Jade Lemon essentiel olie - 5 ml / 80 dråber

Forsigtighed: Jade Lemon er en del af citrus familien og derfor skal du undgå direkte sollys eller UV stråler i op til 12 timer efter på har påført olien.

Det er meget koncentreret olier og de skal ofte blandet op med en bæreolie (kokos, jojoba, oliven eller mandel) Nogen kan være allergiske overfor de kraftige olier, så start i det små.
Opbevares utilgængeligt for børn. Undgå at bruge på spædbørn og meget små børn. Brug ikke nær brand, flamme, varme eller gnister.

Ønsker du at dine essentielle olier skal have en lang levetid, er det vigtigt at de opbevares korrekt, hvis de ikke skal miste deres gode egenskaber. De skal helst stå mørkt og ikke for varmt. Olierne bør ikke stå i direkte sollys eller udsættes for frost.

Ved spørgsmål til brugen af denne olie, kontakt os via mail... info@livingwithnature.dk

Yderligere information

Vægt 0.05 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jade Lemon essentiel olie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv