Lemongrass essentiel olie 15 ml

kr.166.00

100 % ren terapeutisk citron olie.

Lemongrass olien fra Young Living har en stærk, ren, rensende citrus duft, der er revitaliserende og opløftende. Den består af 59-73 % d-limonene.

1 på lager (kan bestilles som restordre)

100% ren terapeutisk Lemongrass olie 5 ml

Citrongræs (Cymbopogon flexuosus) har en lys, frisk citrus aroma med jordiske undertoner. Opfriskende, foryngende, stimulerende og balancerende. Inspirerer og forbedre mental klarhed. Citrongræs støtter også kredsløbs systemet og har en score på 17.765 på antioxidant-ORAC-skalaen. Forskning blev offentliggjort i Phytotherapy Research Journal vedrørende de stærke egenskaber ved brug af citrongræs.

Historisk set har Lemongrass været brugt i forbindelse med forhøjet blodtryk og inflammation, som beroligende og for behandling af feber. Ved et studie i 2008 blev 91 essentielle olier testet imod MRSA og lemongrass viste sig bemærkelsesværdig god til fuldstændigt at hæmme alt MRSA vækst på testpladen. (Chao S, et al., 2008)

Lemongrass består af Geranial (35-47%), Geraniol (1,5-8%), Neral (25-35%), Geranyl Acetate (1-6%)

Olien kan bruges fortyndet direkte på det ønskede område af kroppen, under føddernes zoner, over dine chakra eller diffuses / indåndes.

Bemærk at det KUN er rene terapeutiske olier, der må bruges indvortes. INTET ANDET !!!

Ingredienser: Cymbopogon flexuosus essentiel olie - 5 ml / 80 dråber

Forsigtig: Lemongrass olier er også en olie i citrus familien og bør ikke anvendes på hud, der vil blive udsat for direkte sollys eller ultraviolet lys inden for 72 timer.

Da lemongrass kan påvirke blodomløbet og menstruationscyklussen, må gravide og ammende kvinder ikke bruge olien.
Fortynding anbefales til udvortes brug. Fortyndes med evt. oliven eller kokos olie før brug på følsomme områder, som ansigt og hals. Opbevares utilgængeligt for børn. Undgå at bruge på spædbørn og meget små børn. Brug ikke nær brand, flamme, varme eller gnister.

Ønsker du at dine essentielle olier skal have en lang levetid, er det vigtigt at de opbevares korrekt, hvis de ikke skal miste deres gode egenskaber. De skal helst stå mørkt og ikke for varmt. Olierne bør ikke stå i direkte sollys eller udsættes for frost.

Ved spørgsmål til brugen af denne olie, kontakt os via mail... info@livingwithnature.dk

Yderligere information

Vægt 0.05 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lemongrass essentiel olie 15 ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv