Tilbud

Spearmint essentiel olie

Original price was: kr.139.00.Current price is: kr.113.00.

100 % ren terapeutisk Spearmint olie 5 ml.

Spearmint ( Mentha spicata ) har en forfriskende og frisk mynte aroma. Den åbner og forløser følelsesmæssige blokeringer og skaber en følelse af balance og en varig følelse af velvære. Den har en positiv effekt på tarm og fordøjelses problemer.

Ikke på lager

100 % ren terapeutisk Spearmint olie 5 ml.

Spearmint ( Mentha spicata ) har en forfriskende og frisk mynte aroma. Den åbner og forløser følelsesmæssige blokeringer og skaber en følelse af balance og en varig følelse af velvære.

Den har en positiv effekt på tarm og fordøjelses problemer.

 

Ingredienser:  Spearmint essentiel olie - 5 ml / 80 dråber.

Forsigtighed: Det er meget koncentreret olier og de skal ofte blandet op med en bæreolie (kokos, jojoba, oliven eller mandel)Nogen kan være allergiske overfor de kraftige olier, så start i det små.

For aromatisk eller topisk anvendelse. Fortynding anbefales til udvortes brug. Fortyndes før brug på følsomme områder som ansigt, hals. Opbevares utilgængeligt for børn. Undgå at bruge på spædbørn og meget små børn.

Ønsker du at dine essentielle olier skal have en lang levetid, er det vigtigt at de opbevares korrekt, hvis de ikke skal miste deres gode egenskaber. De skal helst stå mørkt og ikke for varmt. Olierne bør ikke stå i direkte sollys eller udsættes for frost.

Ved spørgsmål til brugen af denne olie, kontakt os via mail... info@livingwithnature.dk

Yderligere information

Vægt 5 g
Dine valg

5 ml hel fl., 30 dråber, 40 dråber, 50 dråber

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Spearmint essentiel olie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv