Oregano+ essentiel olie

kr.166.00

100% ren terapeutisk oregano+ olie 5 ml

Oregano+ (Origanum vulgare) inkludere den naturligt forekommende bestanddel Carvacrol og kan hjælpe med at støtte din sunde livsstil, når den tages som et kosttilskud. Brug af Oregano+ er en fantastisk måde at levere krydret, velsmagende smag til dine ynglings opskrifter, mens du…

Tilgængelig på restordre

100% ren terapeutisk oregano+ olie 5 ml

Oregano+ (Origanum vulgare) inkludere den naturligt forekommende bestanddel Carvacrol og kan hjælpe med at støtte din sunde livsstil, når den tages som et kosttilskud. Brug af Oregano+ er en fantastisk måde at levere krydret, velsmagende smag til dine ynglings opskrifter, mens du tilføjer fordelene ved ren essentiel olie til din kost.

Oregano+ er perfekt til at tilføje en krydret, intens smag til fødevarer - især italienske retter, der ikke kan undvære den friske urt.

Prøv at bruge Oregano+ når du laver mad i stedet for den friske eller tørrede urt for at få nye lag af smag !

En essentiel olie til dit daglige olieregime.

Den består af Carvacrol (60-75%), Gamma-Terpinene (3,5-8,5%), Para-Cymene (5,5-9%), Beta-Caryophyllene (2-5%), Myrcene (1-3%), Thymol 0-5%)

 

FIF... prøv at tilføje lidt oregano+ til salatdressinger eller til din ynglings opskrifter med kylling, skaldyr eller i marinade.

Tilfør en stor flaske olivenolie 15-20 dråber og brug den til madlavning eller dypning af brød.

Tilføj 2-3 dråber til dine pestosaucer for at give det din unikke twist. Kombiner med timian+ olie for at tilføje autentisk krydderier til dine italienske opskrifter.

 

Bemærk at det KUN er rene terapeutiske olier, der må bruges indvortes. INTET ANDET !!!

BEMÆRK alle olier i plus+ serien er godkendt til indvortes brug.

 

Ingredienser: Origanum Vulgare essentiel olie - 5 ml / 80 dråber

Forsigtig:  Oregano er høj i phenoler og kan irritere slimhinderne i næse, hvis den indåndes direkte fra flasken.

Fortynding anbefales til udvortes brug. Fortyndes med evt. oliven eller kokos olie før brug på følsomme områder, som ansigt og hals. Opbevares utilgængeligt for børn. Undgå at bruge på spædbørn og meget små børn. Brug ikke nær brand, flamme, varme eller gnister.

Ønsker du at dine essentielle olier skal have en lang levetid, er det vigtigt at de opbevares korrekt, hvis de ikke skal miste deres gode egenskaber. De skal helst stå mørkt og ikke for varmt. Olierne bør ikke stå i direkte sollys eller udsættes for frost.

Ved spørgsmål til brugen af denne olie, kontakt os via mail... info@livingwithnature.dk

Yderligere information

Vægt 5 g
Dine valg

5 ml hel fl., 30 dråber, 40 dråber, 50 dråber

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Oregano+ essentiel olie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv