Tilbud

Release essentiel olie

kr.195.00

100 % ren terapeutisk Release olie 5 ml.

Release Blend – slip fortiden… denne er en meget hjælpsom blend til at forløse vrede og traumer, som ligger i leveren. Hermed kan du støtte emotionel balance.

2 på lager

100 % ren terapeutisk Release olie 5 ml.

Release Blend - denne er en meget hjælpsom blend til at forløse vrede og traumer, som ligger i leveren. Hermed kan du støtte emotionel balance.

Den hjælper med at åbne underbevidstheden i sindet via stimulation af pineal kirtlen for at forløse dybt forankret traumer. Det er én af de mest powerfulde emotionelle støttende essentielle olier.

Dup på din halsudskæring, meditér og tag dig tid til at oprette forbindelse til dit autentiske og sande jeg. Omfavn glæde, formål og magien ved nye eventyr, tilsæt et par dråber i et varmt bad, dyk ned i en pool af sindsro. Balancere, genoprette og harmonisere sind, krop og sjæl.

 

Ingredienser:  Ylang Ylang, Oliven olie, Lavadin, Geranium, Sandalwood, Blue Tansy essentiel olie - 5 ml / 80 dråber

Forsigtighed: Det er meget koncentreret olier og de skal ofte blandet op med en bæreolie (kokos, jojoba, oliven eller mandel) Nogen kan være allergiske overfor de kraftige olier, så start i det små.
Opbevares utilgængeligt for børn. Undgå at bruge på spædbørn og meget små børn. Brug ikke nær brand, flamme, varme eller gnister.

Ønsker du at dine essentielle olier skal have en lang levetid, er det vigtigt at de opbevares korrekt, hvis de ikke skal miste deres gode egenskaber. De skal helst stå mørkt og ikke for varmt. Olierne bør ikke stå i direkte sollys eller udsættes for frost.

Ved spørgsmål til brugen af denne olie, kontakt os via mail... info@livingwithnature.dk

Yderligere information

Vægt 0.05 g
Dine valg

5 ml hel fl., 30 dråber, 40 dråber, 50 dråber

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Release essentiel olie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv