Thieves Waterless Hand Purifier 29 ml

kr.45.00

Thieves Waterless Hand Purifier er en helt naturlig håndrenser designet til at rense og opfriske hænderne. Den indeholder Thieves essentiel olie blandingen, som er kendt for sin power fulde antibakterielle egenskaber der trænger ind gennem huden så snart ethanolen fordamper. Den indeholder også fugtgivende ingredienser…

1 på lager

Thieves Waterless Hand Purifier er en helt naturlig håndrenser designet til at rense og opfriske hænderne.

Den indeholder Thieves essentiel olie blandingen, som er kendt for sin power fulde antibakterielle egenskaber der trænger ind gennem huden så snart ethanolen fordamper. Den indeholder også fugtgivende ingredienser for forebygger at din hud tørre ud.

Thieves Waterless Hand Purifier kan bruges af voksne og børn til at holder hænderne rene og fremme god hygiejne uden brug af vand.

Dermatologisk testet.

Påfør en dråbe på størrelse med en ært på håndfladen og gnid, indtil den er helt optaget af huden. Brug så ofte som nødvendigt.

FIF… en helt unik størrelse, som du altid kan have med på farten og dine hænder vil elske dig for det.

 

Ingredienser: Denatureret ethanol SD-38B (denatureret med peppermint essentiel olie), vand, aloe barbadensis blad, vegatabilsk glycerin, syzygium aromaticum (nellike) blomsterknopolie, citrus limon (citron) skrælolie, kanelverum (kanel) barkolie, eukaluptus radiate bladolie, rosmarinus officinalis (rosmarin) bladolie og hydroxylpropylcellulose.

Forsigtig:  Brandfarlig - holdes væk fra ild eller åben ild. Opbevares utilgængeligt for børn.

Brug ikke på eller i nærheden af ansigtet. Undgå kontakt med øjnene, hvis der opstår kontakt skal du skylle øjnene med rent, kold vand i flere minutter. Hvis symptomerne varer ved, skal du kontakte din læge.

Ikke til indvortes brug.

Ønsker du at dine essentielle olier skal have en lang levetid, er det vigtigt at de opbevares korrekt, hvis de ikke skal miste deres gode egenskaber. De skal helst stå mørkt og ikke for varmt. Olierne bør ikke stå i direkte sollys eller udsættes for frost.

Ved spørgsmål til brugen af denne olie, kontakt mig via mail... info@livingwithnature.dk

Yderligere information

Vægt 1 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Thieves Waterless Hand Purifier 29 ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv