Tilbud

Thieves essentiel olie

Original price was: kr.462.00.Current price is: kr.399.00.

100 % ren terapeutisk Thieves olie 15 ml.

Thieves den mest fantastiske blandings olie sammensat af: Clove (Syzygium aromaticum) Lemon (Citrus limon) Cinnamon Bark (Cinnamomum zeylanicum) Eucalyptus Radiata (E. radiata) Rosemary (Rosmarinus officinalis CT cineol)

2 på lager (kan bestilles som restordre)

100 % ren terapeutisk Thieves olie 15 ml.

Thieves den mest fantastiske blandings olie sammensat af:

  • Clove (Syzygium aromaticum)
  • Lemon (Citrus limon)
  • Cinnamon Bark (Cinnamomum zeylanicum)
  • Eucalyptus Radiata (E. radiata)
  • Rosemary (Rosmarinus officinalis CT cineol)

Den er blevet skabt ud fra forskning i en gammel legende om en gruppe røvere fra det 15. århundrede, som smurte sig med denne olie for ikke at blive smittet med pest, mens de røvede de døende og ligene. Da de blev fanget blev de tvunget til at fortælle deres hemmelighed og afsløre opskriften for, at opnå en mere lempelig straf.

Ved studier i 1997 på Weber State University blev det konstateret at denne sammensætning har en enorm power til at dræbe luftbåren bakterier og micro organismer. Deres analyser fandt at efter at diffuse olien i bare 10 min, var der en reduktion på 82-96% af luftbåren bakterier og micro organismer.

Brug f.eks. 1 dråbe i din te... det giver både en skøn smag og duft.

Ingredienser: Thieves essentiel olie - 15 ml / 250 dråber

Forsigtighed: Det er meget koncentreret olier og de skal ofte blandet op med en bæreolie (kokos, jojoba, oliven eller mandel) Nogen kan være allergiske overfor de kraftige olier, så start i det små.

For aromatisk eller topisk anvendelse. Fortynding anbefales til udvortes brug. Fortyndes før brug på følsomme områder som ansigt, hals. Opbevares utilgængeligt for børn. Undgå at bruge på spædbørn og meget små børn.

Ønsker du at dine essentielle olier skal have en lang levetid, er det vigtigt at de opbevares korrekt, hvis de ikke skal miste deres gode egenskaber. De skal helst stå mørkt og ikke for varmt. Olierne bør ikke stå i direkte sollys eller udsættes for frost.

OBS! Der kan være mulig sol sensitivitet.

Ved spørgsmål til brugen af denne olie, kontakt os via mail... info@livingwithnature.dk

Yderligere information

Dine valg

15 ml hel fl., 30 dråber, 40 dråber, 50 dråber

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Thieves essentiel olie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv