Lavendel+ essentiel olie

kr.172.00

100 % ren terapeutisk lavendel+ olie 5 ml.

Lavendel+ (Lavandula augustifolia) har en frisk, sød, blomster, urteagtig aroma som er både beroligende og forfriskende. Fordi det er den mest alsidige essentielle olie, bør den faktisk forefindes i et hvert hjem.

2 på lager (kan bestilles som restordre)

100 % ren terapeutisk lavendel+ olie 5 ml.

Lavendel+ (Lavandula augustifolia) har en frisk, sød, blomster, urteagtig aroma som er både beroligende og forfriskende. Fordi det er den mest alsidige essentielle olie, bør den faktisk forefindes i et hvert hjem. Den er fantastisk til at nedtrappe dagen inden sengetid - samtidig med at den har balancerende egenskaber, som gør at den booster udholdenhed og energi.
Lavendel er meget brugt for dens healende og opbyggende egenskaber indenfor hudprodukter.

Brug også Lavendel+ (Lavandula augustifolia) til at skabe elegante retter der vil imponere din familie og venner. Urten har en frisk sød, let blomsteragtig smag, der passer godt sammen med både lidt kraftige og lette fødevarer. Brug Lavendel+ essentiel olie til nemt at tilføre denne dejlige smag til dine måltider.

Selvom Lavendel+ er mere populær til sødere opskrifter kan den også bruges til mere krydrede retter. Faktisk er lavendel ofte inkluderet i den berømte Herbes de Provence sammen med krydderier som Marjoram, Timian, Oregano og Rosmarin. Sæt en ny vinkel på et klassisk måltid og brug den til kylling, lam eller endda kartofler.

Start i det små, forsøg først med at dyppe en tandstikke i olien og derefter i din ret.

Ingredienser: Lavandula augustifolia essentiel olie - 5 ml / 80 dråber

Forsigtighed: Det er meget koncentreret olier og de skal ofte blandet op med en bæreolie (kokos, jojoba, oliven eller mandel) Nogen kan være allergiske overfor de kraftige olier, så start i det små.
Opbevares utilgængeligt for børn. Undgå at bruge på spædbørn og meget små børn. Brug ikke nær brand, flamme, varme eller gnister.

Ønsker du at dine essentielle olier skal have en lang levetid, er det vigtigt at de opbevares korrekt, hvis de ikke skal miste deres gode egenskaber. De skal helst stå mørkt og ikke for varmt. Olierne bør ikke stå i direkte sollys eller udsættes for frost.

Ved spørgsmål til brugen af denne olie, kontakt os via mail... info@livingwithnature.dk

Yderligere information

Vægt 0.05 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lavendel+ essentiel olie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Kurv