Pebermynte essentiel olie

kr.295.00

100 % ren terapeutisk pebermynte olie 15 ml.

Pebermynte ( Mentha Piperita ) har en forfriskende og frisk mynte aroma. Denne fantastiske og alsidige æterisk olie er blevet bredt undersøgt for dets potentielle sundhedsmæssige fordele, og for sin evne til at forbedre mentale skarphed.

Tilgængelig på restordre

100 % ren terapeutisk pebermynte olie 15 ml.

Pebermynte ( Mentha Piperita ) har en forfriskende og frisk mynte aroma. Denne fantastiske og alsidige æterisk olie er blevet bredt undersøgt for dets potentielle sundhedsmæssige fordele, og for sin evne til at forbedre mentale skarphed. Det er også kendt for sin imponerende støtte til fordøjelsessystemets funktioner.
Forskere har undersøgt dens virkning på leveren og åndedrætsorganerne og fundet at det også forbedrer koncentration og mental fokus.

Ingredienser: Pebermynte essentiel olie - 15 ml / 250 dråber

Forsigtighed: Det er meget koncentreret olier og de skal ofte blandet op med en bæreolie (kokos, jojoba, oliven eller mandel)Nogen kan være allergiske overfor de kraftige olier, så start i det små.
For aromatisk eller topisk anvendelse. Fortynding anbefales til udvortes brug. Fortyndes før brug på følsomme områder som ansigt, hals. Opbevares utilgængeligt for børn. Undgå at bruge på spædbørn og meget små børn.

Ønsker du at dine essentielle olier skal have en lang levetid, er det vigtigt at de opbevares korrekt, hvis de ikke skal miste deres gode egenskaber. De skal helst stå mørkt og ikke for varmt. Olierne bør ikke stå i direkte sollys eller udsættes for frost.

Ved spørgsmål til brugen af denne olie, kontakt os via mail... info@livingwithnature.dk

Yderligere information

Vægt 0.05 g
Dine valg

15 ml hel fl., 30 dråber, 40 dråber, 50 dråber

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pebermynte essentiel olie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv