Lavendel essentiel olie

kr.345.00

100 % ren terapeutisk lavendel olie 15 ml.

Lavendel (Lavandula augustifolia) har en frisk, sød, blomster, urteagtig aroma som er både beroligende og forfriskende. Fordi det er den mest alsidige essentielle olie, bør den faktisk forefindes i et hvert hjem.

1 på lager (kan bestilles som restordre)

100 % ren terapeutisk lavendel olie 15 ml.

Lavendel (Lavandula augustifolia) har en frisk, sød, blomster, urteagtig aroma som er både beroligende og forfriskende. Fordi det er den mest alsidige essentielle olie, bør den faktisk forefindes i et hvert hjem. Den er fantastisk til at nedtrappe dagen inden sengetid - samtidig med at den har balancerende egenskaber, som gør at den booster udholdenhed og energi.
Lavendel er meget brugt for dens healende og opbyggende egenskaber indenfor hudprodukter.

Ingredienser: Lavandula augustifolia essentiel olie - 15 ml / 250 dråber

Forsigtighed: Det er meget koncentreret olier og de skal ofte blandet op med en bæreolie (kokos, jojoba, oliven eller mandel) Nogen kan være allergiske overfor de kraftige olier, så start i det små.
Opbevares utilgængeligt for børn. Undgå at bruge på spædbørn og meget små børn. Brug ikke nær brand, flamme, varme eller gnister.

Ønsker du at dine esssentielle olier skal have en lang levetid, er det vigtigt at de opbevares korrekt, hvis de ikke skal miste deres gode egenskaber. De skal helst stå mørkt og ikke for varmt. Olierne bør ikke stå i direkte sollys eller udsættes for frost.

Ved spørgsmål til brugen af denne olie, kontakt os via mail... info@livingwithnature.dk

Yderligere information

Vægt 0.05 g
Dine valg

15 ml hel fl., 30 dråber, 40 dråber, 50 dråber

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lavendel essentiel olie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv