Tilbud

Thyme+ essentiel olie

Original price was: kr.197.00.Current price is: kr.175.00.

100 % ren terapeutisk Thyme+ olie 5 ml.

Thyme+ (Thymus vulgaris) essentiel olie er den koncentrerede destillation af timian, en klassisk og elsket køkkenurt. Thyme+ kan bruges i stedet for det tørrede krydderi i den yndlingsret og er altid nem at have ved hånden.

1 på lager (kan bestilles som restordre)

100 % ren terapeutisk Thyme+ olie 5 ml.

Thyme+ (Thymus vulgaris) timian olie er nævnt i en af de ældst kendte medicinske optegnelser Ebers Papyrus dateret tilbage til 16. århundrede f.Kr. og ægypterne brugte olien til balsamering.

De duftende egenskaber kan støtte dig i at overvinde træthed generelt og udmattelse efter sygdom.

Vi kender jo timian som en klassisk og elsket køkkenurt, der er meget udbredt her i Danmark. Den bruges i stor grad i madlavning til kødretter, supper og lignende.Thyme+ kan du bruge i stedet for det tørrede krydderi og du vil opleve en helt anden smagsoplevelse i din yndlingsret, marinade m.m. og den er altid nem at have ved hånden.

Start i det små, forsøg først med at dyppe en tandstikke i olien og derefter i din ret.

Ingredienser: Thyme+ (Thymus vulgaris) essentiel olie - 5 ml / 80 dråber

Forsigtighed: Olien kan irritere membranen i din næse eller hud ved direkte inhalering fra diffuser eller flasken eller påført rent på huden.

Det er meget koncentreret olier og de skal ofte blandet op med en bæreolie (kokos, jojoba, oliven eller mandel) Nogen kan være allergiske overfor de kraftige olier, så start i det små.
Opbevares utilgængeligt for børn. Undgå at bruge på spædbørn og meget små børn. Brug ikke nær brand, flamme, varme eller gnister.

Ønsker du at dine essentielle olier skal have en lang levetid, er det vigtigt at de opbevares korrekt, hvis de ikke skal miste deres gode egenskaber. De skal helst stå mørkt og ikke for varmt. Olierne bør ikke stå i direkte sollys eller udsættes for frost.

Ved spørgsmål til brugen af denne olie, kontakt os via mail... info@livingwithnature.dk

Yderligere information

Vægt 0.05 g
Dine valg

5 ml hel fl., 30 dråber, 40 dråber, 50 dråber

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Thyme+ essentiel olie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv