Frankincense essentiel olie

kr.376.00

100 % ren terapeutisk Frankincense olie 5 ml.

Tilføj et strejf af overdådighed med denne varme og træagtige duft. Kendt som kongen af ​​essentielle olier, mentes denne stjerneingrediens at være en dyr handelsvare og er blevet brugt gennem tiderne som en del af det daglige hudplejeritual.

Tilgængelig på restordre

100 % ren terapeutisk Frankincense olie 5 ml.

Tilføj et strejf af overdådighed med denne varme og træagtige duft. Kendt som kongen af ​​æteriske olier, mentes denne stjerneingrediens at være en dyr handelsvare og er blevet brugt gennem tiderne som en del af det daglige hudplejeritual. 

Frankincense er ligeledes betragtet som "den hellige salvende olie" i Mellemøsten og har været brugt i mange religiøse ceremonier igennem tusinde af år. Olien var velkendt under Jesus tid for dens salvende og healende power og var én af gaverne, som blev givet til Jesus ved hans fødsel.

Indånding: Find din Zen, indånd direkte fra flasken under mindfulness-øvelser, tilskynder til balance og lyksalighed.

Skønhed: Tilføj et par dråber i din yndlings dag- eller natlotion eller ansigts olie for en strålende, ungdommelig glød.

Badning: Lav et varmt bad, tilsæt 6-8 dråber, og lad dig guide til en skov fuld af træagtige dufte.

Massage: Fortynd et par dråber i 10 ml Young Living V-6® Olie, og gnid ind i ømme muskler.

 

Ingredienser: Frankincense essentiel olie - 5 ml / 80 dråber

Forsigtighed: Det er meget koncentreret olier og de skal ofte blandet op med en bæreolie (kokos, jojoba, oliven eller mandel) Nogen kan være allergiske overfor de kraftige olier, så start i det små.
Opbevares utilgængeligt for børn. Undgå at bruge på spædbørn og meget små børn. Brug ikke nær brand, flamme, varme eller gnister.

Ønsker du at dine essentielle olier skal have en lang levetid, er det vigtigt at de opbevares korrekt, hvis de ikke skal miste deres gode egenskaber. De skal helst stå mørkt og ikke for varmt. Olierne bør ikke stå i direkte sollys eller udsættes for frost.

Ved spørgsmål til brugen af denne olie, kontakt os via mail... info@livingwithnature.dk

Yderligere information

Vægt 0.05 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Frankincense essentiel olie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv